1e Elftal

Laatste wedstrijd:
28-05-2017:

SVC 2000

 

vv Born

SVC 2000

vv Born

1-2

Wie is er online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Filter
 • Vrijwilligersavond 2017, Mariëlle, Bert, Joke en Roy in het zonnetje gezet

  Zaterdag 20 mei was de vrijwilligersavond van SVC 2000. Tijdens deze avond werden twee van onze vrijwilligers geëerd door Jan Heijnen, ambassadeur van de KNVB. Ook werden de Vrijwilliger van het jaar en het Jong Talent van het jaar bij de vrijwilligers uitgeroepen. DJ Kovan zorgde samen met Ian Janssen voor de muziek, de toiletjuffrouw van Puur Muur kreeg de lachers op haar hand en formeerde het nieuwe Earth Wind & Fire, Slagerij & Partyservice Cox leverden een heerlijk buffet en een aantal vrijwilligers van Schutterij St. Urbanus bemanden de tap. Allemaal hartelijk dank voor het mede mogelijk maken van deze geslaagde avond.

  Foto Marielle Bert Joke

 • Help mee tijdens de Samenloop voor Hoop op sportpark De Wijher

  Op zaterdag 10 en zondag 11 juni a.s. zal er op ons sportcomplex een groot evenement worden georganiseerd: De SamenLoop voor Hoop 2017. Een evenement met een mooi doel, waar we ongetwijfeld allemaal achter staan. Gedurende dit weekend zal er zoveel als mogelijk geld worden ingezameld tbv KWF kankerbestrijding. SVC 2000 stelt dat weekend het gehele clubhuis en een aantal kleedlokalen belangeloos ter beschikking.

 • Vrouwen van SVC 2000 in Roermond zoekt aankomend talent

  Ben je jong of heb je al de nodige ervaring en zoek je op hoger niveau een nieuwe uitdaging, dan wil SVC 2000 je de mogelijkheid bieden je als voetbalster verder te ontwikkelen.

  Het 1e elftal komt uit in de 2e klasse en heeft nog plaats voor enkele speelsters vanaf 15 jaar die de ambitie hebben op hoger niveau te trainen en wedstrijden te spelen. Uiteraard zal dit prima samen gaan met een stuk gezelligheid en sfeer. Ook voor een gedreven keepster hebben we nog plaats.

 • Trainen als een speler van VVV? Doe mee aan de voetbalstage

  Stages

  Wil jij 4 dagen, elke dag trainen als een speler van VVV-Venlo? Training krijgen van professionele jeugdtrainers uit de jeugdopleiding van VVV-Venlo, die volgens de Total Soccer Method trainen? Je kans om ontdekt te worden als profvoetballer vergroten? Deelnemen aan een Meet & Greet met spelers van de selectie van VVV-Venlo?

  Meld je dan nu aan voor de voetbalstage die van 21 tot en met 24 augustus wordt georganiseerd door VVV-Venlo bij Sportclub Leeuwen. Kijk voor meer informatie op www.vvv-voetbalschool.nl/

 • Stem op ‘Neel’ tijdens de Rabobank Clubkas actie

  Van 10 t/m 23 mei kunt u weer stemmen tijdens Rabobank Roermond-Echt Clubkas actie op de verenigingen die u een warm hart toe draagt. De Rabobank heeft hier dit jaar een bedrag van € 175.000 voor beschikbaar gesteld.

  Vijf Maasnielse verenigingen, V.V. de Katers, Philharmonie Maasniel, Schutterij St. Urbanus Maasniel, Scouting Maasniel en SVC 2000 bundelen hun krachten om zoveel mogelijk steun te krijgen. Deze verenigingen zetten zich in voor de Maasnielse samenleving en kunnen uw heel steun goed gebruiken.

Please update your Flash Player to view content.