1e Elftal

Laatste wedstrijd:
28-05-2017:

SVC 2000

 

vv Born

SVC 2000

vv Born

1-2

Wie is er online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Gedragregels

Gedragsregels voor jeugdspelers van SVC 2000

SVC 2000 spant zich in om in het jeugdvoetbal te zorgen voor een goede opleiding en begeleiding van spelers, waarbij elke speler even belangrijk is en zo veel mogelijk plezier moet kunnen beleven binnen de vereniging.

Daar staat tegenover, dat de jeugdspelers en ouders ook een bijdrage moeten leveren om dat mogelijk te maken. Dit betekent onder meer dat het volgende van jeugdspelers verwacht wordt:

1. Ben tijdig aanwezig voor training en wedstrijd. Bij een training dien op je aangegeven tijdstip volledig gekleed op het trainingsveld te staan.
 
2. Ben je verhinderd meld je dan tijdig af bij een van de leiders.
 
3. Train regelmatig en zet je in op training en in wedstrijd.
 
4. Volg de aanwijzingen van de leiders op.
 
5. Ben niet alleen zuinig op je eigen spullen maar ook met eigendommen van anderen. Denk daarbij niet alleen aan ballen en trainingsmateriaal, maar ook aan spullen van teamgenoten.
 
6. Laat geen rommel op het veld of kleedlokaal achter, en wees zuinig op de inrichting.
 
7. Zorg voor het in goede staat verkeren van tenue en voetbalschoenen. In wedstrijden mag alleen de voorgeschreven kleding gedragen worden. Speel met het shirt in de broek en niet met afgezakte kousen.
Een eventuele slidingbroek moet ook blauw van kleur zijn.
 
8. Het dragen van scheenbeschermers is bij wedstrijden verplicht.
 
9. Douchen na training en wedstrijd is verplicht.
 
10. Laat waardevolle spullen zo veel mogelijk thuis. De vereniging is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor verlies of diefstal van spullen.
 
11. Draag tijdens het sporten geen horloges, kettinkjes, ringen e.d.
 
12. Laat de leider weten wanneer je ook aan andere sporten of hobby's doet. Zo mogelijk kan dan samen een oplossing gezocht worden, zodat het team zich niet in de steek gelaten hoeft te voelen. Een ander sport of hobby kan, zonder overleg, geen voorrang hebben op onze teamsport.
 
13. Het gebruik van de velden is buiten trainingstijden en wedstrijden is niet toegestaan.
 
14. Roken en gebruik van alcoholhoudende dranken is niet toegestaan tijdens trainingen en wedstrijden en nooit binnen de kleedaccommodatie.
 
15. Sportief gedrag is zeer belangrijk. Grof taalgebruik, ruw of vandalistisch gedrag wordt door SVC 2000 niet getolereerd. Gedraag je correct tegen medespelers, tegenspelers, scheidsrechters, leiders, enz.
 
16. Heb je wensen, een idee of problemen, praat er dan met je leider over.
Helpt dat niet, dan kun je contact opnemen met iemand van het jeugdbestuur.

Van de ouders verwachten we dat ze zich langs de lijn sportief gedragen en een positieve uitstraling hebben. Daarnaast wordt van de ouders een actieve bijdrage verwacht bij het vervoer naar wedstrijden. De leiders zullen daartoe zoveel mogelijk een schema opstellen.

De leiders van SVC2000 zullen hun best doen het seizoen voor de jeugdleden zo aangenaam mogelijk te maken. Stel hen daartoe in staat, help hen waar nodig en leef de gedragsregels na.

Het Jeugdbestuur

Please update your Flash Player to view content.