1e Elftal

Laatste wedstrijd:
28-05-2017:

SVC 2000

 

vv Born

SVC 2000

vv Born

1-2

Wie is er online

We hebben 54 gasten en geen leden online

TOC

toc_klein svc_midden

Geachte leden van SVC 2000,

Wij zijn TOC, een opleidingsinstituut voor de Bedrijfshulpverlening (BHV) gevestigd in Roermond (hoofdkantoor), Venlo, Eindhoven en Lichtenvoorde. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig centrum, met een eigen simulatiehal in Roermond.

De 15 jaar praktijk ervaring welke wij hebben in deze branche heeft onze kennis vergroot waardoor wij met een kwalitatief uitstekend programma zowel de nieuwe als ook de herhaling deelnemers up-to-date kunnen maken en houden.

De BHV docenten zijn professionals die in de praktijk operationele brandweerlieden van de brandweer en verpleegkundigen van de ambulancedienst uit de regio Midden- en Noord Limburg zijn. De kwaliteit wordt door het keurmerk van NIBHV onderschreven. De basis BHV cursus wordt volgens de NIBHV verplichte richtlijnen begeleidt en afgetoetst. Vervolgens ontvangt u een NIBHV pas, waarmee u uw kennis en vaardigheden kunt aantonen.

Onder auspiciën van onze hoofddocenten Brand en Medisch hebben wij een eigen certificaat kunnen ontwikkelen voor de herhalingscursussen. Hierdoor zijn de herhalingscursussen zodanig in elkaar gezet, dat wij deze in 4,5 uur kunnen uitvoeren. Hierbij wordt aandacht gegeven aan het werken met blus- en verbandmiddelen, de reanimatieverplichting en het werken met de AED. Na het met goed gevolg afsluiten van deze herhalingscursus, ontvangt u een TOC pas, waarmee u uw kennis en vaardigheden kunt aantonen.

Kwaliteit en flexibiliteit zijn voor ons daarin steeds speerpunten. Doordat wij als bedrijf niet alleen op onze eigen locatie de cursussen verzorgen, maar eventueel ook op uw locatie, in uw eigen werkomgeving, mag het duidelijk zijn dat er altijd een mogelijkheid zal zijn om uw kennis te vergroten.

Speciaal voor SVC 2000 Roermond, kunnen wij u het volgende voorleggen:

  • Basis cursus BHV (normaal €345,-) kost nu €230,-
    inclusief lesboek
    inclusief pas (NIBHV)
    inclusief lunch (NIBHV)
  • Herhalingscursus BHV (normaal €195,-) kost nu €112,-
    inclusief TOC pas

Wij hopen u in de toekomst van dienst te kunnen zijn. Mocht u nog vragen hebben mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op onze site www.tocbhv.nl.

Tot ziens bij TOC,

keurmerk_klein

handtekening_herman_linssen

Herman Linssen 
Directeur TOC

Please update your Flash Player to view content.