1e Elftal

Laatste wedstrijd:
28-05-2017:

SVC 2000

 

vv Born

SVC 2000

vv Born

1-2

Wie is er online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Sponsors in de Spotlight

Welkom bij onze nieuwe rubriek ‘Sponsors in de Spotlight’.

Zoals een ieder wel weet, bestaat een organisatie of vereniging als de onze, mede door toedoen van haar betrokken leden (incl. vrienden en familie/ouders) en de vele enthousiaste vrijwilligers!
Verder zijn uiteraard de gebruikelijke contributie en financiële initiatieven, zoals de Grote Clubactie, van groot belang voor de financiële gezondheid van dergelijke verenigingen!
Toch zijn deze middelen (vaak) niet altijd toereikend en dus zijn met name de (externe) sponsoren van grote waarde om te zorgen dat de (jeugd-) leden/speler(-tje)s en begeleiders/trainers jaar in jaar uit in mooie tenues en bijv. trainingspakken gestoken kunnen worden.

Maar wie zijn die sponsoren, waarom kiezen ze er voor om een vereniging als SVC 2000 te sponsoren, maar belangrijker nog, wie zijn de mensen achter dat bedrijf of die instelling en wat doen ze?

Om (deels) antwoord te geven op die vragen, hebben we deze nieuwe rubriek in het leven geroepen. Hier krijgen ze kort de gelegenheid zichzelf en hun bedrijf voor te stellen en tevens hun motivatie.

Ook graag ‘in de Spotlight’?
Neem contact op via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neel Drinks

Met gepaste trots willen wij ons als één van de sponsors van SVC 2000 kort aan u voorstellen.

Als familie van Soest en Haromex Development BV (holding van o.a. Neel Drinks), zijn wij sinds 1992 internationaal actief als importeur/groothandel in hoogwaardige alcoholische producten.

Lees meer: Neel Drinks

Sanimania

Graag willen wij ons even kort voorstellen als één van de sponsors van SVC 2000.

Als de familie Huybrechts zijn wij als Sanimania BV een bedrijf binnen Huybrechts Holding gespecialiseerd in top kwaliteit sanitair & tegels.

Lees meer: Sanimania

In de spotlight 'Peter Brouwers'

Peter Brouwers.

In onze rubriek 'Sponsors in de Spotlight' willen we namens SVC 2000 onze sponsors de kans te geven om meer te vertellen over de persoon of het bedrijf dat achter de sponsornaam schuil gaat. Sponsors leveren een belangrijke bijdrage aan het bestaansrecht van een vereniging als SVC 2000 en via deze weg kunnen onze sponsoren hun kant van het verhaal vertellen: wat doen zij met hun bedrijf en waarom kiezen ze ervoor om SVC 2000 te sponsoren? 

De sponsor in de Spotlight voor maart 2013 is Peter Brouwers!

Lees meer: In de spotlight 'Peter Brouwers'

Please update your Flash Player to view content.