1e Elftal

Laatste wedstrijd:
28-05-2017:

SVC 2000

 

vv Born

SVC 2000

vv Born

1-2

Wie is er online

We hebben 33 gasten en geen leden online

Over het webteam

Meer dan 10 jaar geleden is het ongeveer begonnen, Hans Eijkelhardt was o.a. belast met het bijhouden van de internetsite van SVC 2000. Toen hij te kennen gaf het rustiger aan te gaan doen en enkele bestuurstaken en de site over ging dragen, is Marcel Paulussen hem gaan ondersteunen. Jaren later toen Hans er helemaal mee gestopt is nam zijn zoon Patrick dit over en heeft met Marcel jaren de site onderhouden. In 2010 hebben we de keuze gemaakt om het roer om te gooien, Walter Mooren heeft de webbeheerders benaderd en gevraagd hoe nu verder. We wilden allemaal iets nieuws want op de site was niet meer van deze tijd.

Remco de zoon van Walter is ons toen gaan ondersteunen want hij heeft heel veel technische kennis wat er allemaal achter een site zit, de kosten om dit zelf te doen waren een schijntje wat wij bij onze toenmalige webbeheerder moesten betalen. Met een leeg vel papier zijn we in het najaar begonnen aan de site en 3 maanden later na heel veel avonden met 3 laptops een beamer, drank en hapjes, stond er iets geweldig op het World Wide Web!

We hebben veel complimenten gekregen en waren zeer blij met deze reacties maar de tijd blijft veranderen, i-Pad, tablet en mobile telefoons maakte het nodig om toch weer een aanpassing te doen aan de site, Remco en Patrick die inmiddels enkele workshops bezocht hadden en helemaal up to date waren met de laatste nieuwtjes zijn we na de zomerstop begonnen aan de vernieuwde site die rond 1 augustus 2012 online is gegaan.

Ook hier hebben we avonden met zijn vieren achter de laptop flink gewerkt om alles er weer prachtig uit te laten zien, wij zijn daarom ook blij om deze laatste versie aan u te laten zien.

Remco, Patrick, Walter en Marcel.

Please update your Flash Player to view content.