1e Elftal

Laatste wedstrijd:
28-05-2017:

SVC 2000

 

vv Born

SVC 2000

vv Born

1-2

Wie is er online

We hebben 29 gasten en geen leden online

S&R - Informatie

SVC 2000 zet fors in op sportiviteit en respect!

Binnen SVC 2000 wordt dit erg belangrijk gevonden. Het is goed voor ons imago en we vinden gewoon dat binnen SVC 2000 iedereen zich bewust moet zijn van de gangbare waarden en normen en die moet hanteren.

We zijn een VOETBAL vereniging, die met passie voetbalt maar niet wil winnen ten koste van alles. Binding en saamhorigheid vinden we belangrijk. En als we erin slagen een leuke club te zijn voor iedereen, dan binden we mensen aan ons voor het leven. Als actieve sporters maar ook als toeschouwer of als kaderlid.

Het nieuwe sanctiebeleid hebben we opgesteld vanuit de praktijk bij SVC2000. Onze leiders onderschrijven deze aanpak en hebben toegezegd ze te zullen toepassen.

Per 2 april 2016 gaat of is de knop op.
Dan:

  • Gaan we snel reageren op wangedrag: het kan niet zo zijn dat een speler die de ene week iets uitvreet, de week erna doodleuk weer op het veld staat. Dat heet: lik op stuk beleid
  • Gaan we de eerste tijd goed letten op deze normen en zaken die we niet willen, pakken we aan.

Even een leeswijzer bij het A4-tje Sanctiebeleid: 
Van links naar rechts lezend wordt het steeds zwaarder qua norm, wie het oppakt en qua straf. In de linker kolom gaat het om relatief kleine dingen waarbij volstaan wordt met het aanspreken door de leiders. In de rechterkolom is het vergrijp ernstiger en volgt er een fikse maatregel door een speciaal ingestelde sanctiecommissie. Natuurlijk hopen we dat fikse straffen worden voorkomen door correct gedrag.

We gaan voor samen werken aan sportiviteit en respect door bestuur, leiders en ouders. Dan staan we sterk!

Bestuur SVC 2000

(Klik hier voor onderstaande afbeelding in groter formaat)

 SenR

Please update your Flash Player to view content.