1e Elftal

Laatste wedstrijd:
28-05-2017:

SVC 2000

 

vv Born

SVC 2000

vv Born

1-2

Wie is er online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Vrouwen algemeen

Vrouwenvoetbal bij SVC 2000

 

Van 1973 tot 1979 was er binnen de vereniging (S.V. Victoria) een dameselftal actief dat toen door gebrek aan aanwas helaas ophield te bestaan.

In jaren 90 kwam de vraag naar het plaatsen van meisjes weer duidelijk op, maar de te kleine accommodatie was een sta in de weg.

Toen in 1997 de accommodatie werd uitgebreid werd uit onderzoek en informatieavonden bevestigd dat de behoefte aan dames- en meisjesvoetbal wederom van dien aard was dat de vereniging weer actief met dames en meisjes aan de slag ging. Commissielid Ad Jereskes, die van 1973 tot en met 1976 ook al als damestrainer actief was, stond aan de basis van de herinvoering en is vanaf 1997 ook als damestrainer actief.

Garant voor de perfecte aankleding van de vrouwenteams  staat vanaf 1997 een van de grootste autoschadeherstelbedrijven van Nederland

“Autoschade Peter Brouwers uit Roermond”

Met thans ca 60 spelende dames/meisjes is bewezen dat hun aanwezigheid een extra dimensie aan onze vereniging geeft. Voor het vergroten van het draagvlak is damesvoetbal ook van betekenis.

Momenteel zijn er 2 vrouwenteams actief. Vrouwen 1 speelt in de 2e klasse als het hoogst spelend team in Midden-Limburg en Vrouwen 2 speelt momenteel in de 6e klasse en moet met aankomende talenten als bakermat voor Vrouwen 1 gaan dienen.

Verder is sinds het seizoen 2014/2015 1 veterinnenteam actief, waarin dames vanaf 30 jaar nog een keer per week wat relaxter en ongedwongen trainen en regelmatig op een klein veld wedstrijdjes (7 tegen 7) spelen.

Garant voor de aankleding van het veterinnenteam  staat

Transportbedrijf Knippenberg

Daarnaast zijn er ook een aantal meisjes in gemengde teams actief. Meisjes jonger dan 15 jaar maken vooralsnog deel uit van gemengde jeugdteams. Meisjes- en dames kunnen zich zowel recreatief als prestatief binnen onze vereniging ontwikkelen en ontplooien.

Enthousiaste meiden gezocht!

Binnen de jeugdafdeling is gezien de groei van het meisjesvoetbal een pilot actief om meer meiden te kunnen laten voetballen. Er zijn acties in voorbereiding gericht om die doelgroep te enthousiameren.
Hoewel de vrouwenteams momenteel goed bezet zijn is er altijd een mogelijkheid om voor meisjes of dames met een minimale leeftijd van 15 jaar (voorlopig) als traningslid onze teams te komen versterken. Voor het Veterinnenteam is de minimale leeftijd 30 jaar.

De vrouwenteams trainen op dinsdag van 19:45 uur tot 21:15 en vrijdag van 19:30 uur tot 21:00 uur en spelen hun wedstrijden op zondagmorgen.
De meisjes die in gemengde teams spelen trainen op diverse avonden en tijdstippen en spelen hun wedstrijden op zaterdag.

Meiden of dames die het leuk vinden om te voetballen, waarbij plezier naast een gezonde portie inzet voorop staat en geinteresseerd zijn of wat extra informatie willen, kunnen vrijblijvend contact op nemen met de coördinator.

Ad Jereskes, tel 06-54703204.
Schroom dus niet om bij interesse of vragen even contact op te nemen.

Je kunt natuurlijk ook eens op een trainingsavond of zaterdag/zondag komen kijken. Het actuele programma staat op deze site.

We hopen je snel eens te zien op onze training/wedstrijd.

Please update your Flash Player to view content.