1e Elftal

Laatste wedstrijd:
28-05-2017:

SVC 2000

 

vv Born

SVC 2000

vv Born

1-2

Wie is er online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Vrouwen SVC gelijk tegen hoogvlieger

Bron: Dagblad de Limburger

ROERMOND – De voetbalsters van SVC 2000 (2G) hebben gisteren op eigen veld een prima prestatie geleverd door hoogvlieger Beerse Boys op 1-1 te houden. Het team van de trainers Ruud de Bont en Ad Jereskes kwam na de pauze via Emy Huybregts op 1-0, maar in de tegenaanval kopte Sabrina Verheesen ongelukkig in eigen doel: 1-1. Dezelfde Verheesen herstelde zich vervolgens, waardoor de gevaarlijke spitsen van Beerse Boys geen poot meer aan de grond kregen: 1-1.

In 3F leed Leveroy een ongelukkige 3-2 nederlaag bij Helden. De formatie van oefenmeester Wim Zwambag stond al na één minuut op 0-1 via Marlou van Diepen. Het vervolg was echter voor Helden: 2-1. Ofschoon Sandra Smeets nog voor 2-2 zorgde, was het de thuisclub die in de allerlaatste minuut de nauwelijks verdiende 3-2 zege pakte.

Streekgenoot RKMSV (3C) ging met forse cijfers (8-4) onderuit bij degradatiekandidaat Scharn. Bij de rust stond het 2-2. De ploeg van trainer Theo van Ool maakte een 2-0 achterstand goed, maar kon in het verdere bedrijf weinig uitrichten.

PSV’35/Vlodrop nu voorlaatste

PSV - SVC 2000

DERDE KLASSE B SVC 2000 na twee remises op nacompetitieplek. Veritas riant koploper

Bron: Dagblad de Limburger

SVC 2000 en PSV/Vlodrop hebben stuivertje gewisseld. SVC speelde twee keer gelijk, 2-2 in Posterholt en 1-1 tegen DVO. De fusieclub, verloor nog van koploper Veritas (1-3), is nu voorlaatste, SVC staat op de nacompetitieplek. Voor zowel PSV/Vlodrop als SVC 2000 was het, het weekeinde van de waarheid in het gevecht om lijfsbehoud. Zaterdag stonden beide Midden-Limburgse ploegen in Posterholt tegenover elkaar. SVC stond toen op een degradatieplek, de thuisclub op een nacompetitieplaats.

Lees meer: PSV’35/Vlodrop nu voorlaatste

Hattrick Van Diepen helpt Leveroy

Bron: Dagblad de Limburger

EINDHOVEN – Mede door een hattrick van Marlou van Diepen hebben de voetbalsters van Leveroy (3F) gisteren een punt (4-4) overgehouden aan de uitbeurt tegen DBS. De formatie van trainer Wim Zwambag stond met de rust met 4-1 achter. Dezelfde Zwambag bleef echter de rust zelve en gaf zijn team een peptalk. Van Diepen pikte dat advies prima op en scoorde meteen na de pauze de 4-2 en de 4-3. Haar laatste treffer, vlak voor tijd, was van ongekende schoonheid.
Van Diepen anticipeerde voortreffelijk op een voorzet van Nicole Barten en deponeerde de bal met een geschoolde voetbeweging in de lange hoek: 4-4. Trainer Zwambag keek tevreden toe. Het was zaak positief te blijven. De meiden reageerden prima, en dat is een compliment waard.”

In 2G hielden de vrouwen van SVC 2000 nummer twee Rosmalen keurig in bedwang: 1-1. De thuisploeg kwam al na één minuut op 1-0 toen Carly Coulen een afgemeten voorzet van Francine van Megen binnentrapte. Daarna lieten de gasten fysiek sterk voetbal zien. SVC had hier moeite mee en incasseerde na een dekkingsfout de gelijkmaker. Na de hervatting hielden beide hoogvliegers zich in evenwicht. Gaby Lannott raakte namens SVC nog de paal. Coach Ad Jereskes: „We zijn tevreden met het punt. Zoiets geeft vertrouwen voor de rest van de competitie.”

SVC op jacht naar lijfsbehoud

DERDE KLASSE B Een ploeg met een missie

Bron: Dagblad de Limburger

VAESRADE – Wie SVC 2000 reeds had afgeschreven, komt bedrogen uit. Een vechtmachine, welke ook nog eens uitstekend blijkt te kunnen voetballen. In Vaesrade won de ploeg van Ruud Hendriks gisteren met 0-3. „En als ze elkaar eens wat meer gunden, had het hier zo maar 0-6 kunnen worden.”

Trainer Hendriks verweest hiermee naar de diverse counters. Deze werden onzorgvuldig of egoïstisch afgerond. Het puntje van kritiek was terecht. De ploeg uit Roermond combineerde er lustig op los. Maar wanneer het doel van de tegenstander in zicht kwam, vergaten Paul Simons, Jasmin Dzurlic en Brahim Mahnin over medespelers te beschikken. SVC was gisteren wellicht voor het eerst dit seizoen de favoriet. Daar waar in Vaesrade de hoop al min of meer opgegeven is, gelooft SVC absoluut in lijfsbehoud. „Hier in Vaesrade was het vorige week twee voor twaalf. En vandaag is het één voor twaalf”, meende trainer Ger Vroomen van Vaesrade.

Toch begon Vaesrade vrij aardig aan de wedstrijd. Jerry-Lee de Groot en Marcus Pinxt kregen de kans op de openingstreffer. Niet voor het eerst dit seizoen, bleek scoren een probleem in Vaesrade. SVC deed er gisteren dertien minuten over. Jasmin Dzurlic rondde een mooie aanval keurig af: 0-1. Hierna liet SVC blijken over klasse te beschikken. Een harde knal van Brahim Mahnin en een kunstige omhaal van Jordy Sahusilawane misten het doel maar net. Ook belandde een schot van Sahusilawane nog op de paal. Kansen in overvloed derhalve. Het verzet van Vaesrade bleek ondanks de marginale achterstand toch gebroken te zijn. „We komen gewoon te kort. Alleen gewonnen bij SVC dit seizoen” vertelde trainer Vroomen. „En dat nog onterecht ook.”

Dat het gisterenmiddag uiteindelijk slechts 0-3 werd, was SVC dus zelf schuld. „Ze moeten elkaar echt vaker de bal gaan gunnen. Al heb ik natuurlijk ook zeker genoten”, keek Hendriks terug. Toch waren de 0-2 en 0-3 een gevolg van prima teamwork. In beide gevallen was Jasmin Dzurlic de aangever. Eerst scoorde Paul Simons, daarna Max Huybregts. Met deze overwinning is de inhaalrace ingezet. Met Pasen staat de volgende degradatiekraker op het programma. In Posterholt wordt de jacht op lijfsbehoud voortgezet.

Honderdste treffer Gaby Lannott (Dagblad de Limburger)

Bron: Dagblad de Limburger

ROERMOND – Mede dankzij de honderdste treffer van aanvalster Gaby Lannott heeft SVC gisteren een belangrijke 4-1 zege behaald op Gemert. Daarmee stijgt SVC naar de subtop. Lannott scoorde haar honderdste doelpunt in dienst van SVC door een voorzet van links succesvol af te ronden: 1-0. Via een poeier van Yannick Kessels kwam de thuisploeg nog voor de pauze op 2-0. Ook na de aansluitingstreffer (2-1) hield SVC het hoofd koel. De thuisclub liep via dezelfde Kessels (3-1) en Renée Odekerken verder uit: 4-1. Oefenmeester Ad Jereskes: „Het veld was zwaar en daarom was ons voetbal niet zo aantrekkelijk. Maar ik zag wel vechtlust, en dan kun je als trainer tevreden zijn.”

In dezelfde klasse was laagvlieger SNA op eigen veld niet opgewassen tegen rivaal SSE: 0-3. De formatie van - de nog altijd zieke - trainer John Op ’t Veld vocht voor elke meter, maar moest het afleggen tegen het sterkere collectief van de gasten.

Leveroy daarentegen deed het stukken beter door met 1-6 bij de reserves van SSS’18 te winnen. Sandra Smeets scoorde drie keer, waardoor het team van coachWim Zwambach uitzicht houdt op een hoge klassering. Bij de rust was het al 0-2. Uiteindelijk liep Leveroy vlotjes uit naar 0-6, waarna SSS’18 2 de eer redde: 1-6.

Please update your Flash Player to view content.